lunes, enero 15, 2007

* LA NOVA CULTURA DE L'AIGUA A CATALUNYA! 15 gener 07
Aquesta és la riera de Rafamans, al seu pas per la Palma.





EL QUÈ HAN FET AQUESTS DESGRACIATS!!! al gener 2007






Riera de Rafamans, al seu pas pel poble de La Palma.

Fa uns dies ha estat destrossada. El responsable sembla que és el propi Ajuntament, que diu haver efectuat "una neteja". Pel que es veu, no hi cap tipus de control sobre el que es fa, per part de NINGÚ.
A les imatges podrem comprovar, sense cap dubte, que el que s'ha fet és destruir totalment la riera al seu pas pel poble. Veiem imatges de com han deixat la riera i de la riera tal com era. No cal que diguem quina és quina. Han arrassat amb TOTA la vegetació de ribera, amb tot el què significa. I per rematar, han destrossat totalment LA PRÒPIA LLERA, que ha estat arrassada per una màquina, convertint la riera en un fangal. A més, han deixat tota la merda que hi havia: tota la porqueria que hi havia, continua estant, sobre tot plàstics.

Afegir que aquesta riera estava en perfecte estat de salut. Tenia una vegetació de ribera ben saludable i feia la seva funció de permetre el curs de l'aigua cap el riu Llobregat, per a nodrir-lo, filtant-la i netejant-la. Aquesta és la NOVA CULTURA DE L'AIGUA A CATALUNYA!!! I l'ACA??? té alguna cosa a dir? Propaganda...això sí que farà. El dies 23 al 25 de gener organitza un Congreso sobre restauración de ríos y humedales...Explicarà l'ACA que s'estan matant sistemàticament torrents i rieres a tota Catalunya, com en la època més desenvolupista del franquisme? Explicarà que, matant les rieres...ES RESTAUREN ELS RIUS I LES ZONES HUMIDES???

O potser no és un delicte ecològic comès per una insultant ignorància, sinó que forma part d'un "pla estratègic" d'algún ocult interès, com per exemple, ampliar la població com sigui, i per on sigui, o fer una variant de carretera...???