jueves, enero 18, 2007





* ALTRA ESPAI AGRÍCOLA QUE ENS MATEN, A CORBERA DE LLOBREGAT 2 desembre 06

Només cal veure les imatges per entendre el seu valor. En veure les imatges ningú s'imagina que el equip de govern de l'Ajuntament de Corbera pugi autoritzar, fins i tot impulsar, la seva destrucció en convertir-lo en "zona industrial". No cal tenir una sensibilitat especial per horroritzar-se imaginant amb el que volen que es converteixi aquest meravellós espai.

A més, les muntanyes veïnes han estat incloses recentment dins de la Xarxa Natura 2000. I això a l'Ajuntament li importa el més mínim? Tot el contrari: temps li ha faltat per impulsar un projecte de reparcel·lació per destruir, per sempre més, aquest preciós espai, frequentat per la fauna que encara hi ha per la zona, incloses les àguiles de cuabarrada.

¿QUI ATURARÀ D'UNA VEGADA A AQUEST POLÍTICS IMPRESENTABLES, que es dediquen amb un afany increïble a dilapidar el patrimoni natural i cultural dels nostres municipis? ¿Quin extrany poder pot tenir ningú per acabar amb tots els espais naturals i agrícoles que encara teniem als nostres pobles, amb total IMPUNITAT? ¿Quan acabarà aquesta destrucció del nostre entorn?

Missatgera@

Per saber què "estan" fent a Corbera: http://corberacity.blogspot.com/

No hay comentarios: